Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de les Illes Balears


Atenció als usuaris. Nº de Col·legiat: DNI:   


Servei de Formació
Des del ceesib apostam per l'existència de la formació permanent dins el camp de l'educació social. Per aquest motiu intentam oferir una formació adient a les teves necessitats i expectatives.

Aquí teniu la relació dels cursos que ofereix el ceesib.

Vols col·laborar amb el ceesib impartint formació?

El ceesib cerca les col·laboracions de professionals col·legiats/des, per impartir formació al nostre centre. Si tens coneixements en una àrea específica i unes bones habilitats docents, posa't en contacte amb nosaltres: formacio@ceesib.org

Adjunta-hi, per favor:
  • Un Currículum Vitae (on s'especifiqui l'experiència tant professional com docent)
  • Una proposta formativa
Gràcies per la teva col.laboració.

CERCADOR D'EVENTS FORMATIUS

Aquí teniu la relació dels events de formació publicats al CEESIB:

Tipus d'oferta

Darrer curs publicat:

CURS "INTERVENCIÓ EN INTENTS DE SUÏCIDI AMB ADOLESCENTS I JOVES" (28/12/2016)
TIPUS: CURSOS
FORMADOR: Juan Villanueva Hidalgo
DESCRIPCIÓ: En els darrièrs anys, principalment des que va començar la crisi, els casos de suïcidis a Balears s'han incrementat notòriament creant en la societat gran preocupació i alarma. Els professionals que treballam diàriament i els que en un futur treballaran amb adolescents i adults joves (i amb nins que arribessin a l'adolescència) hem de tenir eines per prevenir i intervenir in situ ja que pot dependre de nosaltres el salvar una vida humana o detectar una ideació suïcida i evitar una tragèdia. Per tot això, us proposam una formació específica i pràctica sobre aquest tema per a professionals d'educació social que es poden trobar amb aquest tipus de situacions o ja l'han viscut. Trobareu tota la informació a l’arxiu adjunt.
LLOC: Seu del CEESIB (C/ Jeroni Pou, 4 – baixos 2a de Palma). El curs es realitzarà sempre i quan s’arribi al nombre mínim d’inscripcions (12 persones). Places limitades.
DESTINATARIS: Educadores i educadors socials, estudiants d'Educació Social i altres professionals interessats en la temàtica.
Nº DE PLACES: 30
PREU: 35-40-50
Document adjunt