Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de les Illes Balears


Atenció als usuaris. Nº de Col·legiat: DNI:   


Servei de Formació
Des del ceesib apostam per l'existència de la formació permanent dins el camp de l'educació social. Per aquest motiu intentam oferir una formació adient a les teves necessitats i expectatives.

Aquí teniu la relació dels cursos que ofereix el ceesib.

Vols col·laborar amb el ceesib impartint formació?

El ceesib cerca les col·laboracions de professionals col·legiats/des, per impartir formació al nostre centre. Si tens coneixements en una àrea específica i unes bones habilitats docents, posa't en contacte amb nosaltres: formacio@ceesib.org

Adjunta-hi, per favor:
  • Un Currículum Vitae (on s'especifiqui l'experiència tant professional com docent)
  • Una proposta formativa
Gràcies per la teva col.laboració.

CERCADOR D'EVENTS FORMATIUS

Aquí teniu la relació dels events de formació publicats al CEESIB:

Tipus d'oferta

Darrer curs publicat:

XERRADA I TALLER "L'ARTERÀPIA UNA EINA EN LA RELACIÓ D'AJUDA" (13/02/2017)
TIPUS: ALTRES
FORMADOR: Raquel López Ponce
DESCRIPCIÓ: L'Arteteràpia es una eina de feina que des de fa temps es ve utilitzant en diferents àmbits entre ells, l'educatiu i el social. Als darrers vint anys, a Espanya, aquesta disciplina s’ha anat incorporant-se i desenvolupant-se primer, com a formació complementaria a la intervenció terapèutica i després com a intervenció en diferents àmbits professionals. L’Arteteràpia posa atenció en el llenguatge creatiu, com un mitjan d’expressió de les emocions i pensaments interns. Mitjançant la manipulació, una vegada individual i altres grupal d’elements, sonors, plàstics, espacials, corporals, dramàtics entre altres. En Arterapia es treballa l’entrenament de la capacitat d’atenció i la sensibilitat perceptiva, s’amplia i facilita la capacitat d’expressió, i es desenvolupa el talent creatiu, per tant, es faciliten eines creatives que ajuden i milloren la relació educativa.
LLOC: Sala de formació del CEESIB (C/ Jeroni Pou, 4 - baixos 2a de Palma).
DESTINATARIS: Educadors i educadores socials i altres professionals de la intervenció socioeducativa interessats en fer un apropament a l'Arteteràpia i les seves possibilitats en el món de l'Educació Social.
Nº DE PLACES: 30
PREU: 30-35
Document adjunt